Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

Dita

18. 12. 2007 18:26
The End

Jeee End jeste porad existuje tam sem to mela rada. Moje patky a soboty v Londyne vypadaly dost podobne :-)

0 0
možnosti

uplnejdebil

13. 12. 2007 21:48
českí jazik

Neškodilo by navštěvovat hodiny českého jazyka. Zřejmě trošku pozapomínáš. A pozdravuj Olžinu. (Y)

0 0
možnosti
MR

Honza "Johnny" from north London

13. 12. 2007 4:32
....

Ty kluku, asi nebudeš špatný, ale prostě prožíváš hodně zážitků a nemáš to komu říct a  emoce potřebují ven tak to solíš do světa ale...ale to se nedá číst..fakt že né, proboha kdo tě učil česky? Tolik vyloženě trapných pravopisných chyb! To kope do očí! A to jak se snažíš do českých  vět vkládat anglická slovíčka, co to je? Dokazování jak si pokročil v angličině? To bych nechtěl vidět jak bys tady všechny oslňoval angličtinou kdybys ji opravdu ovládal. Držím palec, drž se, vím jak těžké jsou začátky, ale když už bloguješ, aspoň si to po sobě přečti než klikneš na SAVE ;-)

0 0
možnosti
JK

regulator

10. 12. 2007 23:31
hezky.......

...moc hezky.R^

0 0
možnosti
JK

regulator

10. 12. 2007 23:30
....heeeezkyyyy..!!

0 0
možnosti

mirek

10. 12. 2007 11:30
můj pracovní den

je super napsany!

mas talent!

0 0
možnosti

Luggi

10. 12. 2007 0:06
Hello mate

nazdarek draku-tez ziji blizko,ale bohuzel muj domov je temer dva roky Tunbridge Wells.K Londynu mam blizko a diky pratelum,kteri tam ziji jsou moje nazory na toto mesto dost pozitivni.Jezdim domu kazde tri mesice a porad se utvrzuji v tom,ze se tam jednou po dokonceni skoly chci vratit natrvalo.Nicmene Anglie vzdy bude muj druhy domov-a modely jsou tu mozna i malinko silnejsi nez u nas.Kazdopadne diky za clanek a preji hodne uspechu a dobrych zazitku do budoucna...             Greetings,Luggi

0 0
možnosti

autor, zvany pisalek

9. 12. 2007 16:38
Jo, mila Lucie,

ja mam zase nejradši ty, kteří všem říkají: "já už tu žiju rok a půl." No já tu žiju dýl než ty, když jsme u toho, ale to je jedno.

A hlavně - opravdu žasnu nad idealisty, kteří si po roce a půl stále myslí, že England je super a v Czechlandu žijí trosečníci, docela silná káva.

Anglie je moc fajn země, chci tady zůstat na trvalo z mnoha důvodů (jednou o nich napíšu). Ale to mi přece nebrání v tom, abych neviděl a nemluvil (nepsal) o tom, co je tady za problémy a co tu nefunguje. Czechland rozhodně není tak zaostalá země, jak to může vypadat, když čtete noviny, nebo koukáte na tv. Nechci se do cz vrátit, ale přesto s nostalgií občas vzpomínám na spoustu věcí, která tam funguje lépe!

Well, milá Lucie, asi by to chtělo chlapa na rozptýlení, že jo

A všem laskavým čtenářům se omlouvám za výpadek ve psaní, měl jsem fááákt moc hard core týden. Snad se dneska konečně rozepíšu. [>-]

0 0
možnosti

veruna

6. 12. 2007 20:22
Martine piš dál

Martine,

piš dál a nenech se rozhodit od zamindrákovaných hysterek, co ti vyčítají špatnou gramatiku. O to jim ve skutečnosti  nejde.

Nechováš náležitou úctu k naši Velkozápadním vzorům a to se neodpouští ;-)

Popisuj to co vidíš a přiřazuj k tvým popisům takové významy, jaké uznáš za vhodné - a slepice bez fantazie ať si kejhají jak chtějíR^

0 0
možnosti

Lucie

7. 12. 2007 22:16
Re: Martine piš dál

Omyl, nic z tveho popisu na me nesedi. Ziju v Anglii uz 1.5 a nejvice me vazne dokazou nastvat lidi, kteri se tady pristehuji z CR, umi houby a mysli si,z e jim vsichni budou libat nohy....Verim,z e kdyby tady pan pisalek psal, jak je vsechno v Anglii super, tak by vas tim vsechny trosecniky v Cr pekne nastval, ale kdy zpise jak je vsechno hrozne, tak mu jen blbe pritakate. Nuda, o nicem, typicky ceske. Takze zamindrakovany je tady uplne nekdo jinej a ja to rozhodne nejsem(Y)

0 0
možnosti

Lucie

6. 12. 2007 9:31
....

Takze ty nejenze neumis anglicky, ty dokonce neumis spravne ani cesky;-D

Kdy uz konecne z te Anglie vypadnes a prestanes tam opruzovat? Typicky cech v cizine, spatna anglictina, ojeb busu, trava a dalsi drogy...Jsi fakt ostuda a ta tvoje Olga by te mela nakopat do prdele. Doufam, ze misto tebe ma jeste aspon dalsi tri nabijece(Y)

0 0
možnosti

fdfdf

19. 12. 2007 1:26
Re: ....

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2731x
[martin dobrovsky]


webpage counter