Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

"Prezidentská" čtyřhra.

S panem V. jsem měl tu čest se osobně seznámit pár dní před divokým Silvestrem 07 (26.12.07). Vybavuju si z toho večírku jen pár detailů, hlavně tu ujetou debatu o presidentu V.Klausovi. Pan V. mi překvapivě zavolal těsně po novém roce: "Potřeboval bych partnera na tenis". Hraju strašně, ale lepším se. Ten starej parchant mě donutil k fyzické aktivitě. Jsme mu za to dost vděčnej, při mým způsobu života poznávám úplně nový reality ~ například realitu prokysličenýho organismu.

Naše three-win-setový matche se samozřejmě po hře zvrhávají v nezřízenou konzumaci konopných drog. Pan V. patří k těm lidem, kteří mají krásný bydlení, krásný auto, legální práci a ještě k tomu si může dovolit zvát bezvýznamný nicky jako jsem já na posezení při extra-dobrý marihuaně.

 


Když jsme s panem V. čadili last time (pondělí, 4. úmora 2k7), naše pseudointelektuální debata byla samozřejmě o tom, zda a jak bude Václav Klaus potvrzen ve svém úřadu.

 


"Hele ztroskotanče, máme my vůbec reálnou schopnost posuzovat, kdo by měl být českým presidentem? Ty tu žiješ přes dva roky, já ještě déle... Vůbec nemáme kontakt s reálným českým denním životem." pronesl na konec pan V.

"To je pravda." přitakávám.


Imigrant je vlastně člověk, kterej nemá žádnou vlast - s Czechlandem fakt ztrácíme kontakt a England nás nikdy doopravdy nepřijme. Na to jsou English people moooc dobrý byznysmeni. Fair enought.


STALO SE v pondělí, 4. úmora 2k7:


S panem V. hrajeme tvrdý 3-5-ti setový bitvy každý pondělí od Nového roku. Nevyslovený předsevzetí. První únorový match byl malinko výjimečný. Kulatý pátý zápas. Náznak pravidelnosti, mém životě něco převratného!
Pan V. se mi již před pár týdny přiznal - začal chodit se Steffi. S "mojí" Steffi! Steffi dokonce přerušila své studium v Berlině - to by pro mě neudělala.
Jako je pravda, že se jednalo jen o dva dny před dvěma lety (Steffanie bydlela na stejném hostelu a byla velmi "intelektuálně zdatná"). Mám ji dodnes v paměti i v srdci jako báječnou milenku i jako výbornou kámošku.
A světe div se ... Steffi teď bydlí s panem V. v jeho malém, avšak velmi útulném a futuristickém domečku v podivné oblasti Black Horse (Londýn severovýchodní 3.zóna - oblast s pochybnou pověstí a s nedobrým spojením do centra). Ne že bych žárlil, ale trocha uražené ješitnosti ve mě je. Dávám si o poznání větší šluky než pan V.. právě proto, že nemám ženskou.

 



No a já jsem počátkem měsíce (úmor) vyměkl a zavolal Kate: "Co kdybychom si zahráli s mým známým čtyřhru? Pak dáme nějaký džojnty a možná přijde i kouzelník".

Zasmála se a překvapivě souhlasila.


K jejímu domu jsem dorazil na čas. Kate ready - oblečená v bizzarní bílé minisukni s modrými pruhy, v elastickým, bezrukávovým tričku s vražedným výstřihem a polonahými zády. Sportovní taška, která ukrývala zjevně víc než jen raketu.

 


"Ehm Kate, mě je trapný že mám jen takovýhle holčičí auto." Vauxhall (Opel) Corsa je fakt nejhorší auto mýho motoristickýho života.

 


"Neměl bys nějaký jointy, Martine?" Zatímco povrchní slečna by pokračovala v konverzaci o kvalitě či nekvalitě osobního vozu, pravá intelektuálka hodnotí kvalitu/nekvalitu omamných látek. Filosofií proti konzumu!

 


Tenis jsme samozřejmě prohráli. Musim na sobě trošku zapracovat - Kate hraje o moc líp než já, takže prohra byla celkem mojí zásluhou. Navíc pan V. se Steffanií jsou sehraný páreček. Pravděpodobně nejen v tenisu.

Po zápase se Kate omluvila, že už chce jít domů se vyspat. Že prej moc práce.


Ještě před odchodem však zašla do sprchy ... v tý narvaný tašce měla jeden ze svých rafinovaně-decentních kostýmkŮ realitní makléřky.

Otevřel jsem dveře od sprchy.

A to co jsem uviděl bylo těžko udýchatelné...

Skoro jsem omdlel....


Kate a Steffanie nahé ve sprše .... ehm, hodně odvázáná dámská jízda. Našich šest očí se sešlo a dohodlo se: "Tohle zůstane mezi náma". Odešel jsem decentě ze sprchy s velmi smíšenými pocity.

 


Loučím se s panem V: "Bylo mi velkým potěšením s tebou opět prohrát, type!" Nevyhrál jsem s panem V. jedinej zápas.

 


"See ya next week." rozloučil se i mladý pakistánec za barem, který panu V. i mě toleruje naše pravidelné marihuanové dýchanky. Buď mu bůh i pracovní trh milostiv.

 


Po cestě mi volá Kate...: "Počkej na mě u toho tvýho holčičího auta!"

 


Po cestě skoro nemluvíme...oba se těšíme na to lsd, co nám dal pan V. jako milou pozornost. Zhýralec, ale jsem mu vděčný! Užíváme si vyhulený pohody ... party bude ještě dlouhá.... říkal jsem si.

 


Už když jsem přišel ke dveřím mé pronajaté garsonky, věděl jsem že je někdo doma...: Rohožka byla na svém místě a já neuklízel mnoho dní (týdnů?).

Dveře se otevřely ještě dřív, než jsem otočil zasunutým klíčem.


Olga se vrátila, když jsme se potili na kurtu. OLga, moje ztracená láska se nečekaně vrátila PRÁVĚ ve chvíli, kdy se po několika týdnech poníženě připlazím ke své ex-milence, kterou jsem zodpovědně před pár týdny odehnal - kvůli Olze! Kruh, či mnohoúhelník se začíná uzavírat.

 


Kate to vzala za všech nejlépe. Diplomaticky se omluvila a odešla domů. Možná na mě i spiklenecky mrkla na odchodu, ale nejsem si tím úplně jistý.

To co následovalo s Olgou bylo očekávatelné...troufnu si tvrdit, že některé situace byly na pokraji domácího násilí (já jako oběť). Nicméně, kdyby tohle udělala Olga mě ... asi bych taky zuřil.

Olga byla tak striktní, že jsem se ani neodvážil hájit tím, že se prostě měsíc neukázala a nedala o sobě vědět. Nechtěl jsem nic řešit.

Chtěl jsem svojí svobodu. A možná svobodu s Kate.

Nabízelo se jedno elegantní, byť náročný řešení. PŘESTĚHOVAT SE.

No ... a o tom jsem vlastně už psal v posledním zápisu.

Takže tak.

 

 

DODATEK - Pro mě mr.švejnar není relevantní kandidát. A jsem zhrozenej, že ho volí pŮlka českého parlamentu.

 

Hlavním dŮvodem pro mě je fakt, že pan Švejnar má pochybně udělené české občanství a jeho spojení s chobotnicí ČSOB.

 

God bless the Queen!

 

hought

Autor: martin dobrovsky | sobota 9.2.2008 21:59 | karma článku: 14,65 | přečteno: 2430x
  • Další články autora

martin dobrovsky

mp& Nihilists

NIHILISM = Philosophical doctrine suggesting the negation of one or more putatively meaningful aspects of life. Most commonly, nihilism is presented in the form of existential nihilism which argues that life is without objective meaning, purpose, or intrinsic value.

5.11.2011 v 4:24 | Karma: 5,14 | Přečteno: 337x | Diskuse| Ostatní

martin dobrovsky

Pionýrky Mňau Mňau.

Miluju vánoční firemní večírky. Většinou se tam šokujícím způsobem odhalí temné a temnější stránky osobnostně slabších jedinců, zvláště pak dívek a mladých žen žijících osaměle, nebo v neuspokojivém partnerském vztahu. Co si budem‘ povídat, ve věkové kategorii 20 – 30 to čítá takových 70% „žeber“. Je radost pracovat v naší firmě, nutno dodat.

16.1.2011 v 14:43 | Karma: 14,65 | Přečteno: 2502x | Diskuse| Cestování

martin dobrovsky

Kdo bude uklízet chodník senátora Kubery?

Pan senátor (a primátor) Jaroslav Kubera patří mezi těch několik málo zjevů na naší politické scéničce, který stojí za pozornost. Fascinuje mne už jeho lehce rachitická postava, pro vášnivé kuřáky tabáku dosti typická. Dlouhodobě také sleduju jeho boj proti nekouřícím fašistům. Baví mne, jak jako jeden z mála z vrcholných politiků, Kubera nepodlehl nacizoidnímu fetiši posledních 20-ti let – hru na dokonalost. Kubera se za svou neřest nestydí!

19.12.2010 v 12:10 | Karma: 18,89 | Přečteno: 1608x | Diskuse| Ekonomika

martin dobrovsky

Vzpomínky na Amsterodam.

Do života (a hlavně do bytu) se mi dost přidrzle nacpala nějaká Lucie M. Nejodpornější na Lucii byl počínající alkoholismus (ve 20-ti letech!) a rozvinutá nadváha. Občas je těžší se ženy zbavit, než ji získat. A byvše tehdá 21-ti letým nezkušeným jinochem, nevěděl jsem jiné cesty než ukončit nájemní smlouvu a vydat se do nejisté ciziny: Přes Síť jsem dohodnul práci v Amsterodamu.

14.12.2010 v 23:03 | Karma: 11,87 | Přečteno: 1467x | Diskuse| Cestování

martin dobrovsky

Jaký bude rok 2011 v globální politice?

Všeobecně převládne děsivý klid před bouří. Hospodářská stagnace bude uplacenými analytiky vykládána jako konec krize a počátek nového růstu. Uvnitř západních kultur bude dále pokračovat ústup před kulturami cizími. Vše začne směřovat k rozpadu Eurozóny.

4.12.2010 v 18:28 | Karma: 13,37 | Přečteno: 1378x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Bombardování Gazy si vyžádalo nejméně 13 obětí, Biden mluvil s Netanjahuem

29. dubna 2024  6:53

Izraelské bombardování tři domů ve městě Rafáh na jihu Pásma Gazy zabilo nejméně 13 lidí a zranilo...

Letní teploty ještě vydrží. Ochladí se až koncem týdne, kdy přijdou přeháňky

29. dubna 2024  6:33

V neděli meteorologové zaznamenali letní den, teplota ve středočeské Tuhani vystoupala k 25,5...

Soud začal řešit podvod století za 2,4 miliardy. Okradených jsou tisíce

29. dubna 2024  6:21

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Přijíždí německý prezident Steinmeier. Setká se s Pavlem, uctí oběti střelby

29. dubna 2024  6:03

Německý prezident Frank-Walter Steinmeier zahájí dvoudenní návštěvu Prahy. Na Pražském hradě ho...

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...

  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2731x
[martin dobrovsky]


webpage counter