Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Pionýrky Mňau Mňau.

Miluju vánoční firemní večírky. Většinou se tam šokujícím způsobem odhalí temné a temnější  stránky osobnostně slabších jedinců, zvláště pak dívek a mladých žen žijících osaměle, nebo v neuspokojivém partnerském vztahu. Co si budem‘  povídat, ve věkové kategorii 20 – 30 to čítá takových 70% „žeber“.  Je radost pracovat v naší firmě, nutno dodat.

Vše začalo v úterý, 21. prosince 2010, po západu Slunce.

Nikdy nedělám takové špatnosti před setměním.

Sám jsem se uvedl, jak je mým nedobrým zvykem. Jako zkrachovalý intoš s tendencí k polymorfnímu abusu. To, za co jsem placenej dělám, (snad) zatraceně dobře, ale mám své slabůstky. Nejsem dokonalej robot. V práci o neřestech nemluvím, chodím do práce střízliv 95% dnů, ehm, každý 20-tý den jsem možná na mííírné hladince delta9thc. Pro povzbuzení kreativní části mozgu, nidky to nikdo nepozná, vše se dá skrýt pod image  šíleného pologénia.

Firemní večírek je plánován na středu, 22. prosince, po skončení práce. Nejsem ve Firmě tak dlouho, abych si mohl dovolit nepřijít do práce. Moje pozice mě už vůbec neopravňuje k tomu to ojebat a prokalit se do křesťanského Nového roku 2011, nebo kolik to počítají.

Ale snad si, jedenkrát v roce, mohu dovolit přijít rozstřílenější…??? Nemám žádný skupinový školící program, ten jsem si  vyřídil dneska, v úterý…. individuální prácičku zvládnu …… zvládnu a nikdo to nepozná, jen zasvěcení. Pracovní výkon … alespoň 100%.

Takový byly mi nejupřímnější úmysly, JHVH je mým svědkem, že jsem workholik z workholiků nejworkholikavatějších.

 

Akci jsem zahájil  se starým dobrým přítelem, panem V. 59-ti letý úspěšný (para~)psycholog vytočí mé nové číslo (kde ho sakra vzal??) a povídá: „Dobroduchu, poslouchej, máme tady hromadu nerozdrceného metamfetaminu. Nechtěl by ses, sakra, zastavit??“

„Ne, nechci se zastavit….

……….ok, budu tam do 30-ti minut.“ odpovídám po zralé úvaze. Jako Žid nesnáším Vánoce. Trauma z dětství. Všichni měli normální Vánoce, my jsme je vždycky museli mít nějak spešl. Takže během Vánoc (spíše tak 5-7 dní před Štědrým dnem) začínám nezřízeně kalit.

Letos jsem vydržel do úterního večera 21. prosince 2010, to není tak špatný výsledek, srovnám-li svou historii.

„Zdravím Tomasi. Jak se vede Karolíno?“ vstupuje do Tomasova apartmá. Bydlí na ****, apartmá které vypadá jak … hm, takové ředitelské. Tři samostatné místnosti a dvě koupelny, zajímavý poměr.

 

„Je to hrozně silné. Bojím se, že dalším šňupnutím přijde fáze známá od některých hollywoodských hvězd – vypadne mi přepážka! Na rozdíl od nich však nemám tolik peněz na kvalitní náhradu…..“ rozpovídala se krásně Karolína, smažka z lepší společnosti. Nepoznali byste to na ní, ačkoli užívá víc než dost.

Zřídil jsem se do stavu toxické psychosy, kdy slyšíte (v horším případě i vidíte) přeludy. Halucinace. Žádné pseudohalucinace, jak je známe z LSD a psylocibinových hub. Na tripu (většinou) dobře víte, že ornamenty, které náhle vidíte v mracích, vidíte díky působění kyseliny. U amfetaminů na to zapomínáte, a to je velký průser.

Je asi tak 7 ráno … a po vyhodnocení mého stavu volám nadřízenému a  vykoktávám: „Je … mi hrououzně žpatniě …. Stanley pochop, zvracel jsem celou noc. Asi sem něco žpatnýhooo sněd.“

Oba jsme věděli, že to je hrozně slabá výmluva. Kdybych neměl výsledky, je to na velkou pokutu, nebo na vyhazov. Nicméně i kdybych se přemohl, a do práce přišel, udělal bych si strašnou ostudu. Byl jsem jak přestárlá pouliční zmatená …. smažka. Hárdkór fór evr.

Parties, které pořádá p. Tomas V. jsou charakteristické nadbytkem. I v týhle podělaný době, kdy každý šetří, jak kdyby měla přijít třetí světová válka, se najdou leaders, kteří věnují obrovské peníze na ty nejpokleslejší rozmařilosti. Na stolech 1-2g hromádky meťáku a nikdo už nemá chuť dát další lajnu. Všichni mají dost.  Absolutní zvrhlost.

Odnesl jsem si jako vždy výslužku za účast. Karolínu a gram nedrceného. Z  čistě experimentálních a studijních důvodů jsme toho s K. vyšňupali  během dne 0,4.

Je zbytečný mluvit o největších úchylárnách, kterým se s partnerkou věnujete, když jste na nedrceným. Za zmínku stojí, že je den a my jsme tak sjetý, že všude vidíme tmu.  Mluvili jsme s bohy, Karolína tvrdí, že i s bohyněmi, ale to jen proto, že je zasraná feministka.

V takovém stavu pro vás přijede kamarád z nejopravdovějších, Majkl Moraviatek. Naloží vás do taxíku a odveze na vánoční firemní večírek, kde asi i někteří tuší, ale neřeší.

Jsou přece Vánoce.

Zábava se zvrhává rychleji, než se stihnu rozpovídat, než se trochu uzemním. Jeden z pracovníků, kterého ani pořádně neznám, povídá: „Nešel byste Martine. Máme, mňau mňau.“

„Fákin‘el, jasně že jo, jsou přece Vánoce!“ odpovídám bez váhání.

Probudili se ve mně ty nejhorší stíny, co mám na duši. Nezodpovědnost a maniakální konzumace všeho, co mě zmastí.

Buďme k sobě spravedliví. Nejen já jsem se toho večera změnil v monstrum.

Těsně po půlnoci jsem si s jednou, velmi pěknou vysokou blondýnou, která navíc odchází z Firmy (takže mnohem povolnější, ehm) povídal na baru. Jmenovala se Katka, nebo tak nějak. A v tom k nám přijde jiná pracovnice, Marie, o které jsem vždycky věděl jen to, že je vegetariánka, je jí asi 20, jóga, tantra, astrologie a takovýhle nesmysly. Docela zajímavá, štíhlounká plavoxxxx. A začne vyluzovat citoslovce: „Mňau, mňau, mňau, mňau.“

Jsem už přece jen starší pán, chápu o něco pomaleji. Marie nepředvádí kočičku, Marie chce mefedron. „Maruško, moc promiň, já v týhle Firmě dělám hodně věcí, ale nerozdávám, ani neprodávám drogy. Jasný?“ odpovídám dost tvrdě, protože mě nasralo, že by si to o mě mohla myslet.

„Tak si aspoň utři ten prášek, co máš pod nosem.“ odpověděla, jak se sluší na mladou chytře-drzou slečinku.

Do minuty se jí ujali povolanější kolegové.

Mňau mňau (údajně stále legální mefedron) páchne nemocnicí, účinkuje sotva z poloviny, co se týče efektu a doby účinku pokud srovnáváme s amfetaminy.

Dovolím si vyslovit hypotézu: Mňau mňau vás zrychtuje taky dost rychle, řekněme do 3 let jste trosky (při denním užívání) u meťáku jste trosky do 6 měsíců. Ale všechno je také otázkou dávkování a způsobu aplikace, že. Může to být mnohem rychlejší! Nezkoušejte to!

Mňau mňau je dostupné v půlkilových množstvích za pár set korun. Legálně. Takže až budete překvapeni proč vaše partnerka náhle uklízí jak zběsilá, nádherně zhubla, úžasně šoustá a občas hodně povídá … podívejte se, co si objednala v poslední době přes internet.

houwght

Autor: martin dobrovsky | neděle 16.1.2011 14:43 | karma článku: 14,65 | přečteno: 2502x
  • Další články autora

martin dobrovsky

mp& Nihilists

NIHILISM = Philosophical doctrine suggesting the negation of one or more putatively meaningful aspects of life. Most commonly, nihilism is presented in the form of existential nihilism which argues that life is without objective meaning, purpose, or intrinsic value.

5.11.2011 v 4:24 | Karma: 5,14 | Přečteno: 337x | Diskuse| Ostatní

martin dobrovsky

Kdo bude uklízet chodník senátora Kubery?

Pan senátor (a primátor) Jaroslav Kubera patří mezi těch několik málo zjevů na naší politické scéničce, který stojí za pozornost. Fascinuje mne už jeho lehce rachitická postava, pro vášnivé kuřáky tabáku dosti typická. Dlouhodobě také sleduju jeho boj proti nekouřícím fašistům. Baví mne, jak jako jeden z mála z vrcholných politiků, Kubera nepodlehl nacizoidnímu fetiši posledních 20-ti let – hru na dokonalost. Kubera se za svou neřest nestydí!

19.12.2010 v 12:10 | Karma: 18,89 | Přečteno: 1608x | Diskuse| Ekonomika

martin dobrovsky

Vzpomínky na Amsterodam.

Do života (a hlavně do bytu) se mi dost přidrzle nacpala nějaká Lucie M. Nejodpornější na Lucii byl počínající alkoholismus (ve 20-ti letech!) a rozvinutá nadváha. Občas je těžší se ženy zbavit, než ji získat. A byvše tehdá 21-ti letým nezkušeným jinochem, nevěděl jsem jiné cesty než ukončit nájemní smlouvu a vydat se do nejisté ciziny: Přes Síť jsem dohodnul práci v Amsterodamu.

14.12.2010 v 23:03 | Karma: 11,87 | Přečteno: 1467x | Diskuse| Cestování

martin dobrovsky

Jaký bude rok 2011 v globální politice?

Všeobecně převládne děsivý klid před bouří. Hospodářská stagnace bude uplacenými analytiky vykládána jako konec krize a počátek nového růstu. Uvnitř západních kultur bude dále pokračovat ústup před kulturami cizími. Vše začne směřovat k rozpadu Eurozóny.

4.12.2010 v 18:28 | Karma: 13,37 | Přečteno: 1378x | Diskuse| Politika

martin dobrovsky

Šťastnou Chanuku 2010!

Tuto středu, 1. prosince 2010 po setmění (řekněmež po 16hod.) začíná největší národní svátek Židů – Svátek světel, Chanukah. Chanuka je často přirovnávána k obdobě „židovských Vánoc“. Pravdou je, že během 8 chanukových dní (letos od 1. prosince večer do soumraku 9. prosince) se Židé obdarovávají drobnými dárky. Zde ale veškerá podobnost končí.

29.11.2010 v 5:24 | Karma: 19,37 | Přečteno: 2089x | Diskuse| Cestování
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Podmínky míru musí určit Ukrajina, říká ministryně obrany Černochová

29. dubna 2024

Premium Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) o sbírce na munici pro Ukrajinu, komunikaci náčelníka...

Vědmy jdou do akce. Mladé dronařky tvrdě cvičí a chystají se na Rusy

29. dubna 2024

Premium Ukrajina (od zpravodajů iDNES.cz) Válka na Ukrajině je v nemalé míře válkou dronů a technologií. Ukrajina, ale i Rusko je vyvíjejí,...

Americkou Oklahomu a okolní státy zasáhla série tornád. Úřady hlásí čtyři mrtvé

28. dubna 2024  22:16

Nejméně čtyři mrtvé si vyžádala série tornád, která od sobotního večera zasáhla Oklahomu. Podle...

Nikdy nekončící hrozba. Finsko si zvyká na nový vztah s Ruskem

28. dubna 2024  20:49

Ozbrojení finští pohraničníci na běžkách střeží východní část země, nejnovější a nejdelší hranici...

  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2731x
[martin dobrovsky]


webpage counter